Over het bureau

Jort Spanjer is als zelfstandig architect gestart in 1996 en heeft sindsdien een grote verscheidenheid aan projecten ontworpen voor particulieren en de zakelijke markt.

 

Kenmerkend voor zijn werkwijze is zijn betrokkenheid en het persoonlijke contact dat hij opbouwt met zijn opdrachtgevers. Uitgangspunt is om samen met de opdrachtgever tot een mooi resultaat te komen.

Bij het maken van een ontwerp spelen naast het gegeven budget en het programma van eisen, de omgeving en omstandigheden, duurzaamheid, milieuvriendelijke materialen, kleuren en daglicht een belangrijke rol. Het eindproduct dient te voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever, waarbij de architect verantwoordelijk blijft voor het ontwerp. Vanaf de start van het bureau is er op basis van deze uitgangspunten samengewerkt met diverse opdrachtgevers.

 

Jort Spanjer verricht alle architectenwerkzaamheden, waarbij hij gebruik maakt van het geautomatiseerde tekensysteem Arc+ inclusief 3D-visualisaties. Ook haalbaarheidstudies, stedenbouwkundig onderzoek en het zorgvuldig herbestemmen van monumenten met behoud van de karakteristiek en toevoeging van eigentijdse elementen behoort tot zijn expertise. Voor het maken van Stabu-bestekken, EPC-berekeningen begrotingen en constructieberekeningen maakt Jort Spanjer gebruik van externe partners.

 

Zoekt u een betrokken architect, die vanaf het eerste ontwerp tot de realisatie betrokken is? Neem gerust vrijblijvend contact op!