Tandartsenpraktijk

Tandartsenpraktijk op de Brink

De locatie aan de Brink in Gieten is een voor de helft ommuurde binnentuin. De oude tuinmuur, ongeveer 2 meter hoog, geeft het gebied intimiteit en zorgt voor een mooie verstilde plek. De nieuwbouw van de praktijk quaTand te Gieten zal bestaan uit 5 behandelkamers, een röntgenkamer, personeelsruimtes, kantoorruimte en een wachtruimte voor de patiënten. Het gebouw heeft een heldere organisatie waarbij patiënt en zorgverleners verblijven in eigen zones. De ontmoeting vindt plaats in één van de behandelkamers, de röntgenkamer of de spreekkamer van de tandarts. Naast de heldere organisatie en de mooie, maar zakelijke uitstraling van de gevels, zal het interieur, door de natuurlijke materialen, een aangename plek zijn om te verblijven. In de wachtruimte zullen verschillende visuele middelen ingezet worden om de patiënt voor te lichten over de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.